Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Delilaevil98
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2015 20:34 Temat postu: Już myślę o wakacjach |
|
|
Do wakacji jeszcze prawie pół roku, a ja nie dość, że mam zarezerwowane wczasy w Chorwacji, to już powoli rozglądam się za wyposażeniem i ubraniami plażowymi. Uznałam, że chociaż teraz wybór jest mniejszy, to jest sporo przedsezonowych wyprzedaży i np. stroje kąpielowe można kupić dużo taniej. Co przy zakupach dla mnie i dla dwóch moich córek jest sporą oszczędnością. Muszę jeszcze gdzieś znaleźć akcesoria do pływania - rękawki, jakieś dmuchane koła, albo materac. Czy takie zakupy mogę spokojnie zrobić przez internet? Nie wcisną mi jakiejś chińskiej tandety? Na co uważać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 16, 2015 20:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mania
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 13:15 Temat postu: |
|
|
Jak sprawdzisz skąd jest producent to raczej nie powinnaś mieć problemu. _________________ http://bit.ly/1KbI3Vm |
|
Powrót do góry |
|
 |
AbdiaszEVIL2471
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 23:14 Temat postu: |
|
|
Osobiście w internecie kupuję praktycznie wszystko i naprawdę, jakieś drobne rozczarowania zdarzają się bardzo rzadko, więc sądzę, że nie masz się co bać. Tak naprawdę towar w sklepie internetowym nie będzie różnił się od tego w stacjonarnym, a jednak wybór masz większy i nie tracisz czasu na dojazd do sklepu. Udanych zakupów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
celine2360
|
Wysłany: Pią Lut 20, 2015 23:48 Temat postu: |
|
|
Ja też właśnie szukam stroju kąpielowego i w normalnych sklepach w galeriach jeszcze nic nie ma Dzisiaj nawet byłam i szukałam, ale jeszcze w ogóle nie mają sezonu na letnie rzeczy.. A potrzebuję na początek przyszłego miesiąca, bo jadę na wakacje, więc w moim przypadku na pewno wchodzi w grę tylko internet. Może ktoś poleci coś fajnego i sprawdzonego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Onesunday1229
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 22:03 Temat postu: |
|
|
celine2360 napisał: | Ja też właśnie szukam stroju kąpielowego i w normalnych sklepach w galeriach jeszcze nic nie ma :( Dzisiaj nawet byłam i szukałam, ale jeszcze w ogóle nie mają sezonu na letnie rzeczy.. A potrzebuję na początek przyszłego miesiąca, bo jadę na wakacje, więc w moim przypadku na pewno wchodzi w grę tylko internet. Może ktoś poleci coś fajnego i sprawdzonego? |
Stroju kąpielowego to bym akurat nie szukała przez internet. To tak samo jak z ubraniami, szczególnie trudno dopasować górę. Nie wolisz przejść się do stacjonarnego sklepu i strój po prostu zmierzyć? Może zaplacisz trochę więcej, ale przynajmniej będziesz miała pewność, że wszystko pasuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
thealton1118
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2015 19:20 Temat postu: |
|
|
Ja też nie odważyłabym się kupować stroju kąpielowego przez internet, zawsze mam problem z dopasowaniem stroju do siebie często zdarza się tak że muszę kupić większą górę i mniejszy dół więc zamawianie stroju przez internet jest dla mnie niemożliwe niestety, a czasami na prawdę bardzo mi się podobają te stroje w sklepach takich niestety nie ma |
|
Powrót do góry |
|
 |
marmes
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2020 18:22 Temat postu: |
|
|
Warto zajrzec tutaj aby dowiedzieć się wiecej ! https://bremaboats.de/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
haculsia
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 01:10 Temat postu: |
|
|
może zainteresuję Cię wyjazd nad polskie morze w czasie ferii, to ja w ostatnim roku byłam w Jastarni i było przepięknie, hotel w dobrej cenie znalazłam używając tej wyszukiwarki https://www.blueapart.pl/blog/4/co-robic-zima-nad-morzem był bardzo piękny i schludny, spędziliśmy tam rodzinnie cudowne chwile |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 01:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |