| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
p.l.w.p.n.p.
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 13:19 Temat postu: terapia T-touch |
|
|
ostatnio czytałam książkę pt. Heterland bardzo zainteresowała mnie terapia T-touch . Czy ktoś z was stosował ją na swoim koniu bo ja chcę spróbować tylko nie moge przewidzieć jego reakcji .  _________________ jazda konna pomaga na wszystko a widok nowonarodzonego źrebięcia rozczuli serce każdego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 13:19 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paula101
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 18:29 Temat postu: |
|
|
Tą technikę bardzo trudno wyrobić. Jak piszą w Heartlandzie to zbyt szybko konie reagują czasem . Przynajmniej ja tak myślę. Ja z moją konicą długo pracowałam, zeby dojść do odpręzenia . Ale udało się. Zalezy od konia. Ale bierz na dystans co pisze pani Laren Brook Takie moje zdanie. Osobiście posiadam wszytskie częsci ;P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Filly
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 18:50 Temat postu: |
|
|
| W książce Lindy Tellington-Jones "Prawdziwa więź z koniem system TTouch" jest bardzo fajnie wyjaśniona ta technika, jest dużo zdjec. Zachecam do przeczytania, naprawde warto. To właśnie o tej technice są wzmianki w książkach Heartland. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
p.l.w.p.n.p.
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 11:37 Temat postu: |
|
|
dzięki
myśle że mu się to spodoba _________________ jazda konna pomaga na wszystko a widok nowonarodzonego źrebięcia rozczuli serce każdego  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Freja101
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2025 12:52 Temat postu: |
|
|
| Czy ktoś z Was stosował taką terapie? Po jakim czasie widać pierwsze efekty? Czy rzeczywiście jest taka czasochłonna i pracochłonna jak mówią? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
filippp
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|