Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
haculsia
|
Wysłany: Nie Sty 12, 2020 17:48 Temat postu: |
|
|
Kochani! Żeby skutecznie oszukać czas ,zachecam was do lepszego odzywianai sie moim hitem jest dieta od https://primafoodcatering.pl/dieta-wege/
powiem wam, że nigdy lepiej się nie czulam. Jem dużo warzyw i owocow ,a do tego ryby i jestem jak nowo narodzona a to dopiero 4 miesiace! Co będzie za rok, odmlodze sie o 10 lat hihihi |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sty 12, 2020 17:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karry
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2020 07:49 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy tak do końca jest to dobre rozwiązanie. Bo jednak z niektóre zmiany należy po prostu zaakceptować i tyle. Wiem, że to takie łatwe nie jest. Dlatego też coraz chętniej sięgamy po zabiegi medycyny estetycznej. Moja koleżanka zapisała się do kliniki SkinClinic w Warszawie na kilka takich zabiegów na twarz bo uważa, że za pomocą laserów znacznie lepsze uzyska efekty. Musze powiedzieć, że już po pierwszym zabiegu było widać efekty |
|
Powrót do góry |
|
 |
haculsia
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2021 13:25 Temat postu: |
|
|
W oszukaniu czasu pomoże medycyna estetyczna. Jest wiele zabiegów poprawiających wygląd i odmładzających. Jednym z nich jest mezoterapia https://mediderm.com.pl/zabiegi/zabiegi-kosmetyczne/pozostale-zabiegi/mezoterapia-rollerem . Efektem jest redukcja zmarszczek mimicznych i statycznych, poprawa konturów twarzy, poprawa jędrności i elastyczności skóry, stymulacja produkcji kolagenu i elastyny oraz poprawa kolorytu skóry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Motiza
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 13:47 Temat postu: |
|
|
Obawiam się, że na pędzący czas niewiele pomoże i nie wzorowałabym się na gwiazdach Hollywood, które na czerwonym dywanie wyglądają zupełnie inaczej niż bez makijażu na przykład. Trzeba się z tym pogodzić, że się starzejemy, a zmiany są super  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2021 13:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |