| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gaynell2442
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 07:18 Temat postu: Majówka w Karpaczu |
|
|
| Witam wszystkich ... wstyd się przyznać ale jeszcze nigdy nie byliśmy w Karpaczu i postanowiliśmy się wybrać tam na tegoroczna majówkę ... przeglądam różne oferty hoteli i przyznam że jest tego mnóstwo i ciężko się zdecydować dlatego postanowiłam zapytać was o poradę., może macie w Karpaczu coś sprawdzonego i godnego polecenia ... chodzi nam raczej o hotel z basenem i ze spa planujemy spędzić troszkę więcej czasu niż tylko weekend i chcielibyśmy mieć w hotelu więcej atrakcji tym bardziej że zapowiada się nieciekawa pogoda |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 07:18 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sharyn1732
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 18:29 Temat postu: |
|
|
| Karpacz to świetne miejsce na wypad zarówno wiosną, latem jaki i zima. Naprawdę jest co robić i co zwiedzać ale trzeba się trzymać za kieszeń. Jeśli chodzi o hotel w Karpaczu to nie dawno został otworzony nowy duży. Nie wiem jak ceny ale atrakcje super. Gody polecenia. poszukaj info w sieci. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cora2091
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2015 21:22 Temat postu: |
|
|
| W ostatnie wakacje byliśmy ze znajomymi w Karpaczu. To znaczy w okolicach. Jak szukaliśmy noclegu to jako pierwsza wyskoczyła nam ta strona http://www.karpacz.pl/pl/. Nie wiem kto to prowadzi, ale bardzo przydatna. Wszystko jest. Jakie imprezy, atrakcje, kultura. A przede wszystkim można znaleźć nocleg. Zajrzyj tam może znajdziesz coś dla siebie i swojej rodziny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gaynell2442
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2015 13:36 Temat postu: |
|
|
| Jak zacząłem przeglądać oferty okazało sie że jest ich mnóstwo nawet się nie spodziewałem, co więcej kilka na prawdę wpadło mi w oko zarówno pod względem warunków, atrakcji, lokalizacji jak i ceny, wydaje mi sie że w Zakopanem płacimy znacznie więcej za dobę w hotelu o podobnych standardach... mam nadzieje że pogoda nam dopisze i wrócimy zadowoleni |
|
| Powrót do góry |
|
 |
paja3
|
Wysłany: Czw Gru 11, 2025 09:28 Temat postu: |
|
|
| Wracając zahaczcie o Wrocław. To super miasto, ma wiele do zaoferowania. Do tego warto zajrzeć do https://hydropolis.pl/ - świetna atrakcja. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Motiza
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2025 15:13 Temat postu: |
|
|
| W Karpaczu świetnym wyborem z pełnym zapleczem SPA i basenami będą Hotel Gołębiewski lub Hotel Ariston, które oferują mnóstwo atrakcji wewnętrznych idealnych na deszczową majówkę. Warto też rozważyć Green Mountain Resort, gdzie nowoczesna strefa wellness i bogata oferta zabiegów pozwolą na pełen relaks bez względu na aurę za oknem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tolkka
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2026 14:57 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie luksusu i bogatej strefy SPA, która uratuje wyjazd nawet przy brzydkiej pogodzie, Green Mountain Hotel lub Lake Hill Resort będą strzałem w dziesiątkę na Waszą pierwszą majówkę w Karkonoszach.
Ostatnio zmieniony przez tolkka dnia Pią Maj 08, 2026 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Freja101
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2026 14:55 Temat postu: |
|
|
| Jakie macie plany na tegoroczną majówkę? |
|
| Powrót do góry |