Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
SzefJoie1902
|
Wysłany: Pią Lut 20, 2015 21:46 Temat postu: prezent dla dziewczyny |
|
|
Hej. Chcę swoją dziewczynę zaskoczyć jakimś drobnym upominkiem, najlepiej ciuchem. Jednak jestem zalatanym człowiekiem więc najlepiej gdybym mógł coś kupić online. Tylko jaki butik ma fajny sklep internetowy gdzie mogę zamówić wszystko z dowozem lub ewentualnie z odbiorem w najbliższym sklepie? Najlepiej kurier ale jak nie bedzie takiej możliwości to już trudno. Z góry dziękuje wszystkim za informacje i porady, będę wdzięczny. I liczę że pomożecie biednemu facetowi który totalnie nie zna się na zakupach :) |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lut 20, 2015 21:46 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Estrzezyslawa72
|
Wysłany: Sro Lut 25, 2015 22:19 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy zakupy ciuchów przez internet są w Twoim przypadku dobrym rozwiązaniem. Skoro nie znasz się na zakupach, to chyba lepiej, żebyś poszedł do "zwykłego" sklepu i poprosił sprzedawcę o poradę A jeszcze lepiej idź na zakupy z koleżanką, mamą, albo siostrą. Takie zakupy w ciemno są dobre, ale dla kogoś kto ma doświadczenie w robieniu zakupów. Łatwo możesz dać się oszukać. |
|
Powrót do góry |
|
|
johnson1610
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2015 11:16 Temat postu: |
|
|
Odważny jesteś, ja bym się nie zdecydował na takie zakupy dla dziewczyny. No chyba, że świetnie ją znasz i wiesz co jej się spodoba, a co nie. W sklepach online zawsze możesz towar zwrócić lub wymienić na inny rozmiar, więc tu jest ten plus, że gdyby coś jej nie pasowało to nie będzie problemu W sumie miły gest, powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
|
Maxine2413
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2015 23:39 Temat postu: |
|
|
Ja się zastanawiam skąd wogóle ten pomysł na kupowanie ciuchów dziewczynie., bo to nawet romantyczne nie jest i rzadko się zdarza. Nie lepiej pójść w biżuterię, no ewentualnie w bieliznę jeśli znasz dokładnie wymiary. Ciuchy to dla kobiety przyjemność kupowania i wybierania - obojętnie czy w internecie czy normalnie, więc nie odbieraj jej tego :-) |
|
Powrót do góry |
|
|
Mikruc
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2015 01:33 Temat postu: |
|
|
Nie, ubrań lepiej kobiecie nie kupuj, bo jeszcze będzie miała pretensje Polecam wycieczkę, np.liniami wizzair https://www.fru.pl/tanie-loty/WizzAir-W6 Tanie, a efektowne. |
|
Powrót do góry |
|
|
majalo
|
Wysłany: Wto Paź 06, 2015 16:22 Temat postu: |
|
|
A ja zaproponowałabym jakąś kolacje, takie coś romantycznego |
|
Powrót do góry |
|
|
konik1991
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2015 22:09 Temat postu: |
|
|
kosmetyki albo jakaś bizuteria do tego czekoladki plus kwiaty;) |
|
Powrót do góry |
|
|
evers
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2015 17:30 Temat postu: |
|
|
Moja kobieta biega zawodowo a oprócz tego jeździ konno i ma problem z stawami skokowymi dlatego postanowiłem jej kupić taką opaskę http://sklep.fizjoterapeuty.pl/sprzet-ortopedyczny/173-opaska-elastyczna-stawu-skokowego.html . Postawiłem na coś bardziej przydatnego niż coś od serca ale uważam że dobrze zrobiłem bo się cieszyła. Moim zdaniem warto najpierw podpytać osobę co by chciała lub musimy zobaczyć jakie ona ma hobby i co by moglo jej się przydać. Do tego oczywiście bombonierka plus standardowo kwiatki róże czerwone ! |
|
Powrót do góry |
|
|
torba
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 14:43 Temat postu: |
|
|
myślę, że to dobry prezent, dziewczyny lubią kosmetyki, a te naturalne to na nich nie trzeba się znać, cokolwiek się kupi to będzie to trafiony prezent, ze swojej strony http://sklep.spirulina.pl/produkty/olej-z-czarnuszki-egipskiej polecam ten olej z czarnuszki, ponieważ ma wiele zastosowań i na pewno się też przyjmie jako prezent bez względu w jakim wieku jest dziewczyna. ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
Derena
|
Wysłany: Czw Maj 05, 2016 07:06 Temat postu: |
|
|
Hm online możesz teraz wszytsko kupić. Ja bym proponowała ksiązkę lub kolorowy notatnik. W matrasie jest bardzo duży wybór w fajnych cenach . Do tego stacjonarnie kwiaty kup i kobieta będzie zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
|
silva
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2016 06:00 Temat postu: |
|
|
Nie jest tak trudno zrobić prezent dziewczynie. Powiedziałabym,że o wiele trudniej jest sprezentować coś chłopakowi. A dziewczynie można podarować:
biżuterię
bieliznę
kwiaty
czy też zaprosić do restauracji
Jesli chcecie być oryginalni to proponuję zaprojektować dla niej na konfiguratorze kubeczek:
http://selino.pl/kubki-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-9.html
Na tej stronie jest aka możliwość. |
|
Powrót do góry |
|
|
justynka1
|
Wysłany: Czw Cze 02, 2016 16:13 Temat postu: |
|
|
a moze jakas wycieczka? |
|
Powrót do góry |
|
|
Katarzyna Adamska
|
Wysłany: Sob Lis 19, 2016 11:19 Temat postu: |
|
|
A może jakieś ładne ubranie? Ciekawą ofertę znajdziesz tutaj: https://www.selfieroom.pl/ - wiele nowości i przede wszystkim - zawsze modnie Dobra jakość towaru i każdy znajdzie coś w swoim stylu |
|
Powrót do góry |
|
|
Sokrates
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2016 11:18 Temat postu: |
|
|
Hej Fajnym pomysłem na prezent dla kobiety są zawsze kosmetyki Może jakieś balsamy do ciała? Ciekawą ofertę widziałam tutaj: http://kosmyk.pl/pol_m_Cialo_Zestawy-272.html - wszystko ładnie wygląda oraz korzystne ceny Myślę, że dziewczyna z pewnością się ucieszy! |
|
Powrót do góry |
|
|
modusstu
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2016 17:22 Temat postu: |
|
|
Patrz na to, co ją interesuje a nie na podpowiedzi _________________ www.polinski.eu/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Gru 07, 2016 17:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |