| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kewlar
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2021 15:12 Temat postu: Nagrywanie wokalu |
|
|
| Siemka, jestem muzykiem, który nagrywa swoje kawałki w domu. Chciałbym jednak zrobić to w lepszej jakości i zastanawiam się czy kupić sprzęt do domu czy ogarnąć jakies studio. Macie z tym doświdczenia? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 21, 2021 15:12 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xreb
|
Wysłany: Sro Maj 26, 2021 13:49 Temat postu: |
|
|
| Ogólnie powiem tak, że sprzęt do nagrywania w domu warto mieć jeżeli tworzysz muzę. Ale to na jakieś demo itd, jeżeli chcesz natomiast uzyskać super jakość to studio to super rozwiązanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kewlar
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2021 12:31 Temat postu: |
|
|
| xreb napisał: | | Ogólnie powiem tak, że sprzęt do nagrywania w domu warto mieć jeżeli tworzysz muzę. Ale to na jakieś demo itd, jeżeli chcesz natomiast uzyskać super jakość to studio to super rozwiązanie. |
Też tak właśnie myślę, dlatego szukam jakieś studia, najlepiej z Warszawy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xreb
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2021 14:03 Temat postu: |
|
|
| kewlar napisał: | | xreb napisał: | | Ogólnie powiem tak, że sprzęt do nagrywania w domu warto mieć jeżeli tworzysz muzę. Ale to na jakieś demo itd, jeżeli chcesz natomiast uzyskać super jakość to studio to super rozwiązanie. |
Też tak właśnie myślę, dlatego szukam jakieś studia, najlepiej z Warszawy. |
W Warszawie jest akurat bardzo dobre studio Lightcraft. Myślę, że warto zerknąć, mają mase doświadczenia i super sprzęt. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kewlar
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2021 11:58 Temat postu: |
|
|
| Nie jestem pewny czy dobre studio patrzę, ale znalazłem jakies studio filmowe lightcraft. O to chodzi? Tam wokal też nagram? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xreb
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2021 15:03 Temat postu: |
|
|
| Tak, dobre studio patrzysz. To studio filmowe z tym, że tam mozna też fajnie wokal nagrać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kewlar
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2021 14:11 Temat postu: |
|
|
| W sumie nie jest to głupi pomysł, przy okazji będzie można dogadać się z teledyskiem, jego postprodukcją itd. Myslę, że skorzystam, dzięki wielkie za polecenie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Motiza
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2021 10:25 Temat postu: |
|
|
| Nie trzeba studia. Tak naprawdę wystarczy kupić dobry profesjonalny mikrofon. Znajdziesz takie w sklepach internetowych w całkiem przystępnych cenach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wifij93375
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2026 11:12 Temat postu: |
|
|
| I just couldn’t depart your web site before suggesting that I really loved the usual info an individual provide in your visitors? Is going to be back incessantly in order to check out new posts Green Tea |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wifij93375
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2026 11:20 Temat postu: |
|
|
| I enjoy kinds very own post. It'll be respectable to get a single describe inside terms from the central and also chastity on this distinct essential specialized niche will probably be commonly knowledgeable. Speaker Cable |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wifij93375
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2026 11:25 Temat postu: |
|
|
| The gelatin trick recipe for weight loss combines simplicity and nutrition for long-term healthy fat loss. Gelatin trick for weight loss |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2026 11:25 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |