Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Martyś

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 21:31 Temat postu: SMYK |
|
|
Potrzebuję wszelkich informacji o ogierze Smyk (od Sosna po Puszczyk). Wiem tylko tyle, że jest gniadosrokaty. I stoi gdzieś blisko Szczecina - w Lipnikach ! Na 99% ten ogier jest ojcem mojego źrebaka Wyrwana.
Jeśli ktoś miał z nim styczność, zna osobiście inne jego potomstwo - jestem wdzięczna za każdą informację ! Niedługo jadę go zobaczyć i porozmawiać z właścicielem, ale może ktoś ma jeszcze inna doświadczenia ? _________________ I'm a little bit weird, and you know that...
Arcywiedźma.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 21:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Strucelka

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 23:22 Temat postu: |
|
|
Lata temu często widywałam ogłoszenie o jego sprzedaży lub stanówce w końskich gazetach. Pamiętam, że miał czarno-białe zootechniczne zdjęcie i był bardzo podobnie umaszczony do mojego Likiera - 4 skarpety i odmiana w okolicach łopatki.
O to
Zdjęcie to wrzuciłam na fotosika w 2008 roku, ale myślę, że miałam je z dużo wcześniejszej gazety, sam Smyk wygląda na nim też młodo Myślę, że ma na nim ok. 8 lat. _________________ Tam szum Prutu, Czeremoszu...
Dla Hucuła nie ma życia, jak na połoninie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kejti

|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 13:33 Temat postu: |
|
|
siamon napisał: | Potrzebuję wszelkich informacji o ogierze Smyk (od Sosna po Puszczyk). Wiem tylko tyle, że jest gniadosrokaty. I stoi gdzieś blisko Szczecina - w Lipnikach ! Na 99% ten ogier jest ojcem mojego źrebaka Wyrwana.
Jeśli ktoś miał z nim styczność, zna osobiście inne jego potomstwo - jestem wdzięczna za każdą informację ! Niedługo jadę go zobaczyć i porozmawiać z właścicielem, ale może ktoś ma jeszcze inna doświadczenia ? |
Post pojawił się w niewłaściwym temacie, więc przenoszę go tutaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2013 13:33 Temat postu: |
|
|
|
|