Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kejti

|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 13:12 Temat postu: |
|
|
Ja mam z Siodlarza ujeżdżeniówkę z klinami. Wszyscy się dziwią, że siodło takiej klasy i jakości można było nabyć poniżej 2 tysięcy - nowe! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 13:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mysz
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 18:56 Temat postu: |
|
|
ARESOWATA
Hej, ale super - ucieszyłam się tą Twoją informacją :-D
KONIECZNIE napisz jakie wrażenia z siodełka. Jakie wykonanie i jak się siedzi! No po prostu pochwal się wszystkim!
Zachorowałam na to siodełko, bo po wyglądzie tzn. kształcie, widać, że super się w nim siedzi.
Ja wybiorę model standard, czytałam, że jest to dobry typ, bo exclusive mają cieńszą skórę.
Aresowata, mam jeszcze jedną prośbę! Napisz, jak Twoim zdaniem jest z wagą tego siodła. Ciężkie ono, czy nie. Bo to różnie ludzie piszą.
Powodzenia w zakupach! (' ') _________________ co to takiego: gdy to jest w beczce, to beczka jest lżejsza? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aresowata ;)

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 16:17 Temat postu: |
|
|
Myszo , pisałam do Daw Maga i oni nie mają sklepu , więc sobie nie posiedzę :/
Daw Mag sprzedaje tylko przez partnerów ...
Dlatego chyba jednak kupię Huberta z Siodlarza - tańsze ( do 2000 ) , znajomy ma , chwali , ale zobaczymy czy w ogóle ten wyjazd wypali - nagle mi pewna głupia sprawa wyskoczyła :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiedzmin

|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 12:42 Temat postu: |
|
|
Ja mam na swoją kulkę bezkłębową właśnie bezterlicówkę . Na razie nie znalazłam rzadnego siodła terlicowego, które by pasowało na moja kuleczkę i z bezterlicówki jestem bardzo zadowolona, kon też - robi obszerne kroki i nie narzeka. _________________ sznurkowy hucuł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mysz
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 18:08 Temat postu: |
|
|
Hej,
dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką siodła Wintec 2000. Wizualnie super! Bardzo miłe w dotyku, starannie wykonane, lekkie i niesamowicie wygodne.
Ponieważ mam działalność gospodarczą, oferuję możliwość zakupu siodeł Wintec, innych siodeł, a także pozostałych artykułów jedzieckich w cenach dużo niższych niż w sklepach.
Dlaczego?
Ponieważ sama, kupując konia i cały osprzęt do niego, odczułam jak wielki jest to wydatek. Postanowiłam więc, przy okazji założenia działalności, pomóc innym koniarzom w nabyciu sprzętu po atrakcyjnych cenach.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę na maila przesłać katalogi i wszelkie info. _________________ co to takiego: gdy to jest w beczce, to beczka jest lżejsza? |
|
Powrót do góry |
|
 |
becik-jkn

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mysz
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2011 22:28 Temat postu: |
|
|
Wysłałam! :-D _________________ co to takiego: gdy to jest w beczce, to beczka jest lżejsza? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wikusiowata

Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 42 Skąd: Dobre Miasto/Orzechowo / Olsztyn W-ZHK
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 22:48 Temat postu: |
|
|
A czy ja mogłabym również prosić o katalog? Mój adres to sitwa@wp.pl _________________ Naturalnie! Westernowy hucuł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koooki

|
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 13:37 Temat postu: |
|
|
Też chętnie bym poprosiła o katalog. korni414@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wikusiowata

Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 42 Skąd: Dobre Miasto/Orzechowo / Olsztyn W-ZHK
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 16:01 Temat postu: |
|
|
Siodło Wintec Wide?
Jaką macie opinię o tym siodle? Faktycznie jest warte swojej ceny ? Jaka jest jego trwałość ? _________________ Naturalnie! Westernowy hucuł  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2012 16:01 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |