Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Filo
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 21:34 Temat postu: Dwa wałaszki. |
|
|
Witam,
mamy do sprzedania dwa wałaszki:
1. Bazyl http://www.bazakoni.pl/horse_141796.html
Roczny wałach huculski. Zdrowy, silnie zbudowany i bardzo skoczny, spokojny srokacz. Koń urodzony i dorastający w chowie bez stajennym. Pełne pochodzenie (matka w programie). Koń w codziennym kontakcie z ludźmi, po pierwszym struganiu. Nie był jeszcze wdrożony w trening, więc nabywca będzie mógł go ukształtować po swojemu. Oczywiście ma wszystkie wymagane szczepienia, odrobaczenia, przeglądy i wszczepiony identyfikator.
2. Szaman http://www.bazakoni.pl/horse_144914.html
Roczny wałach huculski. Zdrowy, spokojny kasztan z "kręconą" grzywą. Koń urodzony i dorastający w chowie bez stajennym. Jak dla mnie nic mu nie brakuje, jednak mimo pełnego pochodzenia (matka w programie) nie zostanie wpisany do księgi stadnej ze względu na polski wzorzec rasy dyskryminujący rudzielców. Koń w codziennym kontakcie z ludźmi, po pierwszym struganiu. Nie był jeszcze wdrożony w trening, więc nabywca będzie mógł go ukształtować po swojemu. Oczywiście ma wszystkie wymagane szczepienia, odrobaczenia, przeglądy i wszczepiony identyfikator.
Kontakt na PW. _________________ Pozdr, Filo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 21:34 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Filo
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 23:14 Temat postu: Re: Dwa wałaszki. |
|
|
W uzupełnieniu numer telefonu: 602209490.
Więcej zdjęć prześlę zainteresowanym na maila. Kwota za koniki jest drugorzędna - dogadamy się, najważniejsze aby trafiły w dobre ręce. _________________ Pozdr, Filo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Filo
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2012 21:17 Temat postu: |
|
|
Witam,
ogłoszenie wciąż aktualne i wciąż interesują się tylko handlarze koniną i niestety z każdym dnie rośnie szansa, że trafię na tak cwanego, że mu sprzedam wierząc, że to "dla dzieci ..." _________________ Pozdr, Filo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justynaz
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2012 14:38 Temat postu: |
|
|
Strasznie lubię takie rudaski, szkoda że nie mogą być w hodowli... No i szkoda, że nie mogę sobie pozwolić na kupno drugiego kona. Czy znalazł się już kupiec? |
|
Powrót do góry |
|
 |
nerilion
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 08:02 Temat postu: |
|
|
a do czego ci wałach w hodowli?? jamam 2 rudasy- i przymierzam się do trzeciego:D |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justynaz
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2012 18:28 Temat postu: |
|
|
Ja nie prowadzę hodowli, ja tylko tak ogólnie się wyraziłam, że szkoda że nie można kasztanów używać w hodowli. Gdyby było można może wcale nie byłby wałachem?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2012 18:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |