Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kejti

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 20:30 Temat postu: Zakład treningowy dla ogierów huculskich |
|
|
Ponoć w 2006 roku coś takiego zorganizowało SO Klikowa. Czy inicjatywa ta była powtarzana. Ktoś coś wie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 20:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Werss
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2014 15:33 Temat postu: |
|
|
jeśli chodzi o zakład treningowy to prawie każda szkółka jeździecka może ci ujeździć ogiera a nauka do ścieżki jest w stajni "Dębina" w woj.lubelskim  _________________ Kto wraz z koniem nie taczał się w piasku, nigdy nie pozna championatu blasku! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kejti

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2014 18:58 Temat postu: |
|
|
Proszę nie pisać postów, jeśli nie wie się o co chodzi w pytaniu.
Zakłady treningowe prowadzą wykwalifikowane osoby z ramienia PZHK przygotowując konie do zdawania prób dzielności. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Werss
|
Wysłany: Nie Maj 25, 2014 20:02 Temat postu: |
|
|
to se wejdź na stronkę tej stajni i sprawdź!! tam też są wykwalifikowane osoby i znają się na rzeczy, a najlepiej jak tak ci to potrzebne to pójdź do PZHK i się dowiedź _________________ Kto wraz z koniem nie taczał się w piasku, nigdy nie pozna championatu blasku! |
|
Powrót do góry |
|
 |
chucherko7 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 14:35 Temat postu: |
|
|
Werss wykaż się odrobiną kultury, jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Kejti - kiedyś coś słyszałam, czy nawet czytałam o zakładzie treningowym dla hc (laata temu). Nawet próbowałam jakiś rok temu szukać informacji na ten temat, niestety bezskutecznie.
Myślisz, że można mieć nadzieję że obecnie w Klikowej znalazłyby się informacje na temat tego zakładu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kejti

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 15:17 Temat postu: |
|
|
W Klikowej niestety trudno dowiedzieć się czegokolwiek. Ostatnio miałam problem z ustaleniem czy zapłaciłam składki członka związku, czy też nie:( Owszem, wszyscy byli bardzo mili, ale też bardzo zakręceni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 15:17 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |